Ál-állam

2018. június 21. 18:45

Az ál-államtitkár karrierje első ránézésre csak azoknak kellemetlen, akik bedőltek neki.

2018. június 21. 18:45
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Az LMP-ből épp távozó Hadházy Ákos két éve hangfelvételt mutatott be, amelyen egy fideszes polgármester mondta el, amit a szisztémáról tudni kell: »A pályázati rendszer ma így működik Magyarországon. Lejön, és azt mondja, hogy én kompletten megcsinálom neked, megnyerem neked, de én hozok mindent. És ha nem, akkor megyek egy várossal odébb.« Ha valóban ezen a módon jut célba az uniós támogatások azon része, amit nem eleve a NER-oligarchákra lett kiszignálva; ha hazai üzleti élet ahhoz lett szoktatva 2010 (vagy 2004) óta, hogy »előzetes visszaosztás« nélkül nem is ábrándozhat EU-s forrásokról, akkor nagyon is reális a tömeges átejtés.

Az ál-államtitkár karrierje első ránézésre csak azoknak kellemetlen, akik bedőltek neki. Második olvasatban viszont vádlóbb minden vádiratnál – és a kormányon a sor, hogy megpróbálja megmagyarázni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2018. június 22. 09:05
Mennyire jellemző, egy DK-s fazon csal, de a ballibbant propagandista a kormányról hadovál.....
zakar zoltán béla
2018. június 21. 21:09
OOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOOooooooooooOooooo
nyugalom
2018. június 21. 20:45
Ket szavahiheto halmaz!
puszika
2018. június 21. 19:06
Csak azért,hogy mindenki előtt világos legyen meg te se hazudozz tovább firkász! A szennyvíz beruházások a Gyurcsány érában ugyan így mentek . De mi ezzel a baj.Nem az elsőt csinálták,gyakorlatuk volt benne.Két milliárd körüli beruházások levezetéséről volt szó. Visszaosztás? Bizonyítékod van rá te szerencsétlen? Kínodban már nem tudsz mit írni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik