Kilenc évet kapott a lúgos orvos

2018. február 22. 09:44

A vádlott még öt éve öntötte le lúggal volt barátnőjét.

2018. február 22. 09:44

Kilenc év szabadságvesztésre ítélte és végleg eltiltotta orvosi hivatásától a Fővárosi Ítélőtábla azt a férfit, aki 2013-ban elkábította volt barátnőjét és altestére lúgot öntött, maradandó, életveszélyes sérüléseket okozva ezzel. 

Az orvos az eljárás során mindvégig tagadta bűnösségét.

A vádlottat első fokon maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt négy évre ítélték. Másodfokon az ítélőtábla életveszélyes testi sértés és más bűncselekmények miatt – nem jogerősen – kilenc évet szabott ki rá. Tavaly nyáron azonban a Kúria a bizonyítás hiányosságaira hivatkozva a táblát új másodfokú eljárásra utasította. Ebben született most döntés.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2018. február 24. 11:48
Na látható volt a birói tanács: egy nőnek kinéző pasi, meg két fiatal fehérnép! S még csodálkozik valaki az ítéleten? S az a fő adu, hogy a sértett sohasem mondta, hogy az orvos a bűnös, ergo csak ő lehet az! Hiszen az ő tanúi a kórházi bejárásról hónapok, 5 év múlva, nem emlékeztek pontosan asra hogy hánykor és hol találkoztak a dokival. Arra viszont igen, hogy találkoztak, tehát ha ott volt, akkor nem lehetett a nő lakásán! Ennyit a bizonyítékokról! Közben, A "Balaton királyának" gyilkosát rajtakapják, hogy kihantolja a garázsában bebetonozott holtestet, de nem ítélik el bizonyitékok hiányában! Egy másik meg megmutatja, hogy hova ásta el az áldozatát az erdőben, de nem lehet rábizonyítani a gyilkosságot. Felmentik. stb, stb. Magyar bíróságok!
illesl
2018. február 23. 14:21
A neolib-bolsi támadás-sorozat következménye ez az ítélet. Ma a társadalom horizontját a sátán lengi be, csak heteroszexuális férfi lehet a sátán, aki molesztál, uralkodik, nejét veri, iszik, agresszív, max akkor lesz pozitív személységgé, ha minimum buzi, de a legjobb férfi nővé operáltatja magát. Vajon az "áldozat" mit tett a 8. év végén, hogy korábban mással öntözött testrészét hirtelen luggal mosta az "elkövető". Az is elgondolkodtató, társadalmunk, hogy tekint a férjüket felszarvazó, családjukat tönkretevő nőkre???
A teremburáját
2018. február 23. 05:59
Konkluzió az ítélet után: bárki vádlott lehet ártatlanul is, ha: - egy szomszédját akivel problémája volt valamikor kirabolják, megverik, megölik, - ugyanis az ügyészi/birói okoskodás alapján: VOLT RÁ OKA, LEHETŐSÉGE, TUDÁSA HOZZÁ! Minek kínlódnia a rendőrségnek helyszineléssel, nyomozással, elég valakire rámutatni! S a ha sértett nőnemű, a potenciális gyanúsitott meg fehér férfi, akkor már lehet is írni az itéletet!
A teremburáját
2018. február 22. 10:37
Előkerült végre egy közvetlen bizonyíték is, vagy csak a vélemények alapján született meg az ítélet? Érdekes ez a magyar "igazságszolgáltatás", az áldozatát megölő, elásó gyilkost bizonyíték hiányában felmentik (vallomása ellenére is, mert a tetemet nem találják!), másikat meg elítélik, ellentmondó közvetett bizonyítékok alapján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik