Luxemburgiakat sohasem fogadnánk be!

2018. február 21. 15:24

Kivárjuk, míg feloszlik az EU, Luxemburgból pedig iszlám állam lesz.

2018. február 21. 15:24
Honfoglalás 2000 Egyesület, Nemzeti Szociáldemokraták
MTI-OS

„A civil szervezet, levélben tiltakozott Luxemburg bécsi nagykövetségénél, mert J. Asselborn, külügyminiszter megfenyegette Magyarországot a Soros-törvény miatt. Az Unió aktiválja a 7. cikkelyt, ha pedig a magyar kormány nem fogadja el az Uniós elveket, annak az uniós tagság lehet az ára – nyilatkozta a külügyér. 

Magyarország visszautasítja a miniszter szavait, a fenyegetést pedig figyelem kívül hagyja! Luxemburg adóparadicsom: ebben az országban rejtik el pénzüket, a tolvajok, adócsalók – saját hazájukat is meglopva. Egy olyan ország, amelyik cinkos módon összejátszik bűnözőkkel, nem beszélhet jó erkölcsről, európai értékekről, nem oktathat ki másokat! 

Magyarország nem ismeri el a Benelux államok primátusát, mert gyarmattartóként kizsákmányolták, gyilkolták Afrika őslakosságát, túszul ejtették a gyermekeket – így zsarolták a szülőket, hogy nagyobb munkateljesítményt facsarjanak ki belőlük az ültetvényeken. Ezek az országok tegyék jóvá bűneiket: fogadják be a szerencsétlen embereket, ne küldjék hozzánk a migránsok ezreit. Mi nem azonosulunk olyan európaiakkal, akiknek vér tapad a kezeikhez.

Magyarországot nem lehet kizárni az EU-ból, nem fogunk kilépni a közösségből. Kivárjuk, míg feloszlik az EU, Luxemburgból pedig iszlám állam lesz. De, luxemburgiakat sohasem fogadnánk be!”

MTI Országos Sajtószolgálat

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2018. február 21. 20:33
Ó, a fajsúlyos Honfoglalás 2000 egyesület:)
BőröndÖdön
2018. február 21. 19:13
Ezek még a cöfnél is betegebbek!
Pinter68
2018. február 21. 16:42
"Kivárjuk, míg feloszlik az EU, Luxemburgból pedig iszlám állam lesz." Remek! Csakhogy onnantól az ezekhez hasonló hasznos idiótákra már semmi szükség sem lesz! Szóval, eléggé öngyilkos stratégia. :DD
holder
2018. február 21. 16:33
"De, luxemburgiakat sohasem fogadnánk be!” És ők bennünket ? hataratkelo.reblog.hu "Magyarok két nagyobb hullámban érkeztek Luxemburgba: az ország sok menekültet fogadott be az ötvenhatos forradalom után, s még többen jöttek az uniós csatlakozás környékén, mivel Brüsszel mellett Luxembourg is számos EU-intézménynek ad otthont, fordítók, jogász-nyelvészek, hivatalnokok tucatjai dolgoznak az itteni irodákban"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik