Orbán Viktor fogadta az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottját

2018. január 18. 10:24

A magyar miniszterelnök csütörtökön reggel tárgyalt Jan Figellel az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottjával.

2018. január 18. 10:24

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel az Országházban tárgyalt Jan Figellel, az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottjával – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel.

Jan Figel tájékoztatta a magyar kormányfőt aktuális vizsgálatairól, melyek közül kiemelte a keresztények és más vallásúak egyre romló helyzetét Pakisztánban. Orbán Viktor biztosította a különmegbízottat arról, hogy Magyarország továbbra is határozottan kiáll a világban egyre inkább elterjedő keresztényüldözés ellen, azt az elvet szem előtt tartva, miszerint a segítséget kell az érintett régiókba elvinni, nem pedig a bajt Európába hozni – ismertette a megbeszélésen elhangzottakat a sajtófőnök.

(MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2018. január 18. 15:55
„OSZTRÁK SAJTÓ: SÚLYOS CSAPÁST KAPOTT ORBÁN MIGRÁNSELLENES PROPAGANDÁJA Nagy visszhangot keltett az osztrák sajtóban, hogy az Orbán-kormány titokban fogadott be migránsokat Magyarországra. Általános vélemény, hogy a hír napvilágra kerülése sebet ejtett a Fidesz bevándorlóellenes propagandáján, amit eddig közpénzek milliárdjaiból finanszíroztak.” https://alfahir.hu/2018/01/18/osztrak_sajto_migransok_migracio_orban_viktor_kormany_altusz_kristof
mokány
2018. január 18. 13:59
Libsi/bolsi kecskére van bízva az általuk értelmezhetetlen "káposzt" (vallás).
3M..
2018. január 18. 12:54
"A FIDESZESEK FELE IS ÚGY VÉLI, ORBÁNNAK STRÓMANJAI LEHETNEK." https://alfahir.hu/2018/01/18/stroman_orban_viktor_median_felmeres_maffiaallam Szebb Jövőt!
csuka
2018. január 18. 12:14
Így szarik a választói szájába a fideSZDSZ maffia: "Csodálatos fideszes változások: Bencsik szerint már nem szabad hogy gondot okozzon 1300 "menekült" befogadása Hasonlóan nyilatkozott Kriza Ákos, Miskolc polgármestere is, aki azt mondta, a befogadott "menekültek" új otthonra találtak, és jelenlétükkel erősítik Magyarországot.." https://kuruc.info/r/6/181663/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik