Orbán Viktort épp onnan szívatják, ahová a szívét teszi

2018. január 18. 13:06

Hajbókoló mamelukok veszik körül Orbánt.

2018. január 18. 13:06
Haász János
Index

„Itt mutatkozik meg Orbán legnagyobb tévedése és a rendszerének a legnagyobb rákfenéje. Hiába látványosak a kudarcok, ő már képtelen a korrekcióra. Mert ilyen emberileg: annyira hisz az igazában, hogy a kudarcot is sikernek látja. És ilyen a rendszere is: már nincs senki a környezetében, aki ellentmondana neki.

Hajbókoló mamelukok veszik körül Orbánt, akik miatt nem veszi észre, hogy valójában milyen gyenge is a teljesítmény.

Aki kívülről jött, ehhez a rendszerhez az is gyorsan igazodik, pláne, ha korábban a ruandai kispad jelöltjei közé került be, csak ott nem őt választották. De nemcsak a sportban van ez így, lásd: világszínvonalú egészségügy.

Így aztán ő még mindig hiszi, hogy amit csinálnak, az jó, és ami nem is jó, majd ettől fog egyszer csak megjavulni. És ezt nem én mondom, ő maga mondja: »Sokan mondják azt, hogy a magyar futball szar, de a helyzet az, hogy nagyon szépen fejlődik, és előrefelé haladunk, nem igaz, Gyuri?«

Abszolút, miniszterelnök úr, mi?

Hát, nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. január 19. 12:31
Annyira unalmas már ez a süket duma.
catalina9
2018. január 19. 10:22
Haász elvtárs hasbarázik..
nagyapo
2018. január 18. 22:40
"Hiába látványosak a kudarcok, ő már képtelen a korrekcióra. Mert ilyen emberileg: annyira hisz az igazában, hogy a kudarcot is sikernek látja." Fenét képtelen. Az elmúlt években a NER működésének épp az volt az egyik legmeglepőbb tulajdonsága, hogy elengedhetetlennek tűnő témákban is rendkívül rugalmasan tudott korrigálni. Már persze csak, ha muszáj volt.
brekker
2018. január 18. 20:07
Stadionjaink, sportcsarnokaink, uszodáink felépültek. Most már a kevesebb pénz több lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik