A „Soros-tervről” és a titokban befogadott menekültekről szólna a nemzetbiztonsági bizottság ülése

2018. január 18. 10:07

A testületet vezető szocialista Molnár Zsolt az ülésre a titkosszolgálatokat, és Orbán Viktort is várja.

2018. január 18. 10:07

Jövő csütörtökre hívta össze az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát a testület szocialista elnöke.

Molnár Zsolt az MTI-nek csütörtökön azt mondta: az ülésre az érintett szervek és titkosszolgálatok képviselői mellett a miniszterelnököt is várják, hogy válaszoljon a titokban befogadott 1300 menekülttel és a „Soros-tervvel” kapcsolatos kérdésekre.

Az ellenzéki politikus azt mondta: az ülés összehívását a Jobbik és az LMP is támogatta.

Korábban Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak azt mondta: kivonulnak a nemzetbiztonsági bizottság „Soros-tervvel” foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja, ő ugyanis a kormánypártok szerint Soros György érdekeit szolgálja, ezért nem szeretnék, ha fontos információkhoz jutna az ülésen.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2018. január 18. 15:56
„OSZTRÁK SAJTÓ: SÚLYOS CSAPÁST KAPOTT ORBÁN MIGRÁNSELLENES PROPAGANDÁJA Nagy visszhangot keltett az osztrák sajtóban, hogy az Orbán-kormány titokban fogadott be migránsokat Magyarországra. Általános vélemény, hogy a hír napvilágra kerülése sebet ejtett a Fidesz bevándorlóellenes propagandáján, amit eddig közpénzek milliárdjaiból finanszíroztak.” https://alfahir.hu/2018/01/18/osztrak_sajto_migransok_migracio_orban_viktor_kormany_altusz_kristof
zakar zoltán béla
2018. január 18. 14:18
+++ Zsotti a lépcsőakrobata(Echo tv)
Tatulus
2018. január 18. 12:52
Lehet szavazni: 1.Az ellenzék szándékosan hülyének tetteti magát? 2. Az ellenzék egyszerűen buta? 3.Annyira szeretik a Fideszt, hogy direkt idióták? A kérdések az itteni ellenzéki beírókra is vonatkoznak!
3M..
2018. január 18. 12:18
"Csodálatos fordulat a Fideszben: Bencsik szerint új otthonra találtak Magyarországon a "menekültek" és ők már a "mieink".... Jelenlétükkel pedig erősítik Magyarországot..." https://kuruc.info/r/6/181663/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik