Ujhelyi a gáton és az alatt

2018. január 17. 08:34

Bár a jelentést nem ismeri teljes egészében, képviselő úr hangsúlyozza: „nem fogja hagyni, hogy a fideszes legfőbb ügyész mögé bújva, a közpénzpórázon tartott médiabirodalmat eszközként felhasználva elhazudják a valóságot.”

2018. január 17. 08:34
Jurák Kata
Magyar Idők

„Ez az a pillanat, amikor érdemes feli­dézni azt a nagy hallgatást, amit a tavalyi OLAF-jelentés nyilvánosságra hozatala után produ­káltak derék szocialista exvezetőink; tudják, a 4-es metró beruházásával kapcsolatban. Brüsszel szerint 166,998 milliárd forinttal nem tud elszámolni a magát most »demokratikus ellenzéknek« csúfoló DK–MSZP stb., akik úgy gondolkodnak az OLAF szerepéről, ahogyan az óvodások: a szervezet akkor jó, ha nekik ad igazat, viszont rossz, ha az általuk elkövetett korrupciós cselekményeket tárja fel.

De most elérkezett Ujhelyi nagy pilla­nata, amikor követelheti, hogy a miniszterelnök családjához köthető céggel kapcsolatos OLAF-jelentést hozzák napvilágra, mert »ha a Fidesz-kormány valóban az átláthatóság és a tisztesség talaján áll, akkor azonnal nyilvánosságra hozza a teljes OLAF-jelentést és segíti az ügy feltárását.«

Bár a jelentést nem ismeri teljes egészében, képviselő úr hangsúlyozza: nem fogja hagyni, hogy »a fideszes legfőbb ügyész mögé bújva, a közpénzpórázon tartott médiabirodalmat eszközként felhasználva elhazudják a valóságot.« Itt hívnám fel képviselő úr figyelmét arra a nem elhanyagolható tényre, hogy a baloldali kormányok ámokfutásának következtében csőd szélére sodort Magyarországot az Orbán-kormány állította talpra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
he-he
2018. január 18. 07:13
Buta picsa
dakotasámán
2018. január 17. 12:53
katica a magyar tetűktől. olyan cikket rittyentettél, hogy csak na. de az is kiderült közben, hogy téged nem az eszed miatt szeretnek, az már biztos. azt hiszed, ha a magyar tetűk fizet, nem a kuncsaftok, már nem is vagy prosti ? hát de. na szóval, hogy még az olyanok is értsék, mint a magadfajta képesség korlátozottak. attól, hogy gyurcsány alatt lopott az akkori holdudvar, az még nem jogosítja fel sem a jelenlegi holdudvart, sem a mutyikirály famíliáját semmilyen törvénytelenségre. sem lopásra, sem közpénz jelleget elveszítő egyéb akciókra. az meg, hogy zorbán hozta vissza a csődből a magyar gazdaságot, ordas hazugság. ha a magánynyugdíjpénztári vagyont levonod az akkori államadósságból, akkora volt, mint a mostani, arányaiban. azért a tényeknek utána nézhetnél, vagy ha tudtad, még rosszabb, mert bizonyítottad a mutyikirályság lényegét, a korrupcióval társított hazudozást.
na még ez is
2018. január 17. 12:45
"akik úgy gondolkodnak az OLAF szerepéről, ahogyan az óvodások: a szervezet akkor jó, ha nekik ad igazat, viszont rossz, ha az általuk elkövetett korrupciós cselekményeket tárja fel." A kedves szerző sem olvassa az itteni narancshívők kommentjeit. Ugyanez a mentalitás, mint az ostobenkó dk-szoci tandemnél. Négyes metró jelentés: Na ugye. Elios jelentés: Brüsszel/soros kampányfogás és egyébként is gyurcsánybajnai....
na még ez is
2018. január 17. 12:40
"Bár a jelentést nem ismeri teljes egészében" Nosza Kata, szólj a gazdáidnak hogy hozzák nyilvánosságra ezt is. Valamiért a metró ügyében fontos volt közhírré tenni a jelentés tartalmát, sztem erre is sokan kíváncsiak lennének. Ellenkező esetben kénytelenek lennénk kettős mércét sejteni a dolog mögött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik