Vona lufija

2018. január 17. 15:53

Senki sem titkolt el semmit, ráadásul nincs is 1300 befogadott migráns Magyarországon.

2018. január 17. 15:53
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„A genfi konvenció által diktált szabályok természetesen nemcsak rájuk vonatkoznak, hanem minden olyan, háborús övezetből érkező emberre, aki hajlandó végigcsinálni a menekültügyi eljárást, amelyben ellenőrzik, hogy nem jelent-e biztonsági kockázatot, és valóban nem térhet-e vissza a hazájába az ott uralkodó állapotok, illetve az üldöztetése miatt. Így válhat valaki oltalmazottá, majd megkaphatja a menekültstátust is a bevándorlási hivataltól.

Az ellenőrzést követően azonban senkit nem tarthatnak az országban indokolatlanul. Így tavaly elhagyta az országot a nagy része annak a mintegy 1300 embernek, akik menekültként megkapták az ehhez szükséges okmányokat.

Vona Gábor és a hozzá csatlakozók tehát nyilvánvaló badarságokról szeretnének vitanapot tartani. Mivel a menekültekről szóló adatok nyilvánosak, senki sem titkolt el semmit, ráadásul nincs is 1300 befogadott migráns Magyarországon.

A hazánkban eljárás alá került menekülteknek pedig semmi közük sincs a Soros-tervhez, amely alapján kötelező érvénnyel erőltetnék ránk bevándorlók ezreit, majd százezreit. Az iszlámot egykor az emberiség utolsó reménységének tartó, manapság hanukaüdvözleteket küldözgető Vona tehát ismét egy nagy lufit tart a kezében, Soros György portréjával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2018. január 17. 23:18
Nekem tetszik az új fideszes narratíva: a menekültek nem új honfoglalók, hanem védelemre szoruló emberi lények. Mi lesz, jövő hónapban nekiállnak helyrehozni az egészségügyben folytatott ámokfutásukat is? :)
madarasi.abel
2018. január 17. 23:15
Pintér elvtárs beszélt arról, hogy - ezeknek az embereknek lehetőséget biztosítanak arra, hogy Magyarország területére jöjjenek. - akik kíséret nélkül jönnek, és fiatalkorúak, azokról az állam gondoskodik, és azokban a gyermekotthonokban vannak, amelyek a magyar gyermekek ellátását is szolgálják. - segítik a mindennapos életüket, készpénzzel támogatják a családok mindennapi beilleszkedését. - van, aki segélyből él, de van, aki dolgozik is, akár közmunkában, sőt vannak, akik diplomásként helyezkednek el. - a gyerekek iskoláztatásátt pedig "természetesen" a magyar állam végzi. Nagyot változott a fidesz pár nap alatt. Mintha már nem féltenénk annyira a kultúrát a muszlim hordáktól. És még a migráncs szó sem lett kiejtve szájon keresztül :)
madarasi.abel
2018. január 17. 23:01
ezek szerint a fidesz sokkal több migráncsot hozott az országba, mint Soros. van mit kimagyarázni, kérem :)
madarasi.abel
2018. január 17. 23:00
hahahaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik