Spring is coming

2018. január 03. 16:40

Küzdeni kell akkor is, amikor van esély, sőt minden épkézláb számítás a győzelem mellett szól.

2018. január 03. 16:40
G. Fodor Gábor
Origo

„Egy biztos, azok a pártok, amelyek nem bíznak magukban, a saját sikerükben, nehezebben is tudnak mozgósítani.

Az esélytelenség az embert a fotelbe szögezi.

De ha az így van, akkor ennek az ellenkezőjének is igaznak kell lennie. A győzelembe vetett hit elkötelez és mozgósít. Részesei akarunk lenni a győzelemnek, a közös sikernek. Ez magyarázza, hogy a Fidesz-szavazók miért motiváltabbak.

Állítólag az Orbánistákat onnan ismerni fel, hogy akkor is tudnak küzdeni, ha nincs esély. A tél most más feladatot ad. Küzdeni kell akkor is, amikor van esély, sőt minden épkézláb számítás a győzelem mellett szól.

Ezt a súlyt el kell bírni. A földbe vert cölöp annál szilárdabb, mennél több ütés hull le rá. A télnek át kell lépnie saját árnyékán.

Spring is coming.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2018. január 13. 08:08
Tajgetosz.
files32
2018. január 10. 07:54
A gnómokat kilövik, ugye?
syphax
2018. január 07. 12:24
Christian Sinding: Frühlingsrauschen https://www.youtube.com/watch?v=x8AqNM2FZU0
dugonics titusz
2018. január 05. 00:53
Az eredeti, teljes írást, az origón egy képet is tartamaz : Rengetegen hallgatták Orbán Viktor miniszterelnök október 23-i beszédét a Terror Háza Múzeumnál, 2017-ben Ott voltam 2002 február végén a megnyitón, zsúfolásig kitöltve az Oktogontól a Köröndön túl kitöltve a teret volt ott a legszebb ünneplőjébe öltözött Pest, de leginkább BUDA! A mellékelt képen Kerepestarcsa-alsót meg Isaszeget látni nem éppen rengetegnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik