Újabb műbotrányreceptek

2017. augusztus 11. 18:11

Bayer Zsolt
Magyar Idők

Ha valaki hátrányos helyzetű gyerekek nyaraltatását szervezi, intézi és felügyeli, annak nyilván egy putriból kellene bejárnia dolgozni, hogy ezek a magukat újságírónak becézgető bűnözők elégedettek legyenek.

„Érzik ugye az elviselhetetlen ellentétet, a tapintható feszültséget? Mert egyfelől itt vannak ugye a hátrányos helyzetű gyerekek, másfelől meg itt van ez a Hornyák, aki viszont luxusvillából jár dolgozni. Pedig ha valaki hátrányos helyzetű gyerekek nyaraltatását szervezi, intézi és felügyeli, annak nyilván egy putriból kellene bejárnia dolgozni, hogy ezek a magukat újságírónak becézgető bűnözők elégedettek legyenek. És a 444 imigyen öblöget még a végén: »A 24.hu megkérdezte a táborüzemeltetőt, hogy hogyan, miből fizetik a villa bérleti díját, de erre nem kaptak választ. Pedig a lap becslése szerint a nyárra akár 10 millió forint is elmehet a villabérlésre.«

Ó, hát persze! Tízmillió, és valaki(k) fizetik is – nyilván a szegény gyerekek pénzéből Hornyák luxusmániáját. Ugye összeállt már a kép? És aztán majd a következő két hétben ezt lehet ragozni, csócsálni, forgatni, megvitatni, elkészül ebből úgy ötven »publicisztika«, bloggerek írnak a »botrányról«, azt majd szemlézi az Index, az ATV-n is beszélnek róla, elég lesz ez muníciónak augusztus 20-ig, mert akkor majd jön a »Mennyibe került a tűzijáték, és miért van erre szükség, amikor lélegeztetőgépet is lehetne venni« című lemez.

Nos, akkor nézzük a kiábrándítóan szürke tényeket! Hornyák Tibor feleségével és két ötéves gyermekével 35 napra bérelte ki a monoszlói villát. Hornyák Tibor azért bérelte ki a villát, mert egész nyáron dolgozik (tudják: gyermektáboroztatás!), így nem tud szabadságra menni a családjával, mint mindenki más, de olyan hedonista gazember, hogy szeretne nyaranta ő is a gyerekeivel és a feleségével lenni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://m.mandiner.hu/trackback/116013