Muflonokra vadászik Romániában Trump fia

2017. május 18. 12:33

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének nagyobbik fia a Bukaresttől délre fekvő Singureni település melletti magánterületen vadászik. Szarvasra, vaddisznóra, muflonra.

„Én is hallottam, hogy Giurgiu megyében vadászik az amerikai elnök fia, és kicsit elcsodálkoztam, mert magam is szenvedélyes vadász vagyok, és tudnom kellett volna egy olyan vadászterületről, amelyért megéri ide jönni. Úgy gondolom, hogy Singureni-ben zajlik a vadászat, ott van egy magán vadászterület, amelyet átvett egy egyesület. Tavaly sejkek jöttek ide szarvasokra, muflonokra vadászni. Több mint százhektáros terület, kiengedik az állatokat a karámból, és úgy vadásznak rájuk” – állítja Nicolae Barbu, Giurgui polgármestere az Agerpres román nemzeti hírügynökség hírében.

A Giurgiu megyei vadász- és horgászegyesület vezetője, Ionel Mirică szerint nem az általuk kezelt területeken vadászhatnak, ugyanis tőlük senki nem kért ilyen engedélyt, így valószínű, hogy magánterületen zajlik a vadászat. Giurgiu polgármestere azt állította, hogy látott az interneten egy fényképet, amelyen látszik hogy 80-90 vaddisznót, hét szarvast, egy muflont és más állatokat lőttek már le a vadászat során, amelyen Donald Trump Jr. is részt vesz, írja a román hírügynökség.

A bejegyzés trackback címe: http://m.mandiner.hu/trackback/111998