Gyurcsány megint hazudott

2017. április 20. 20:04

Nuszbaum Tibor
Reflektor blog

2016. október 25-én a DK pártelnöke kifejti, hogy a DK parlamenti képviselői többé nem veszik fel a fizut. Gréczy Zsolt elmondta, hogy a DK képviselői bár nem járnak be a parlamentbe, az alapfizetésüket azért fölveszik.

„Gréczy Zsolt bement a HírTV-be, és ha már ott volt, elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői bár nem járnak be a parlamentbe, az alapfizetésüket azért fölveszik.

Az előzményekről azt kell tudni, hogy Gyurcsány Ferenc 2016. október 10-én bejelentette: pártja kivonul az országgyűlésből. Arra hivatkozott a volt miniszterelnök, hogy a DK parlamenti jelenléte csak arra lenne jó, hogy legitimálja a patás ördög jelenleg regnáló rezsimjét.

A nagy bejelentés óta hét hónap telt el. Szemmel láthatólag a rendszer nem ingott bele a Demokratikus Koalíció kínzó országgyűlési hiányába. Az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy abba sem, ami bent történt a Házban. A Fidesz annyira kiüresítette a parlamenti munkát, hogy ott már releváns vitát nem lehet találni. Egy-egy Szél Bernadett felszólalás lépi át az emberek ingerküszöbét, meg amikor a bajszos komcsi házelnök megint kitilt-betilt-megbüntet valakit.

No de térjünk vissza Gyurcsányékra. 2016. október 25-én a DK pártelnöke Facebook-oldalán osztotta meg az a videót, melyben kifejti, hogy a DK parlamenti képviselői többé nem veszik fel a fizut.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://m.mandiner.hu/trackback/111062