404 - a keresett oldal nem található


Ha szeretné megtalálni, amit keresett, a következőket tudjuk javasolni:
- válasszon a menüből, vagy
- használja a fenti keresőnket, esetleg
- válasszon az alább látható Mandiner-címlapról!

Mandiner TV

Tél és csend és hó és... választás. Hódmezővásárhelyen jártunk az időközi polgármesterválasztás előtt. Pocsék idő, hárító helyiek: alig vállalta valaki kamera előtt a véleményét az elvadult kampány utolsó napjaiban. Helyszíni videóriportunk a vidéki körképünk első állomásán.

4
Változás

A Fidesz felépített egy „propagandavalóságot”, ebbe próbálnak visszavonulni – fogalmazott Szél Bernadett szombati sajtótájékoztatóján, hozzátéve: nagyon aggódik a választás tisztaságáért.

66
Kampány

Magyarországon rezsiválság van, amelyet meg kell szüntetni – véli Karácsony Gergely. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ismertette a pártszövetség javaslatait: jelentősen csökkentenék a gáz, az áram és a távhő árát, és jelképes áron biztosítanák a mindennapi életvitelhez szükséges ivóvizet és vezetékes energiát.

26
Művészeti nyomozás

A Magyar Nemzeti Galériába került Berény Róbert remekműve, egy portré, amit barátjáról, Weiner Leó zeneszerzőről készített. A Mandiner Barki Gergely művészettörténészt kérdezte a kép jelentőségéről, a Nyolcak csoport nemzetközi elismertségéről, valamint Barki személyes kultúrmissziójáról: a huszadik század eleji, elveszett magyar művek felkutatásáról.

2

Csaknem 12 ezren vetették fel magukat a külképviseleti névjegyzékbe, a számok alapján arra számít a Nemzeti Választási Iroda, hogy minden korábbinál több választópolgár jelentkezik külképviseleti szavazásra.

3
Mueller-vizsgálat

Donald Trump elnökválasztási kampányának egyik menedzsere, Paul Manafort európai politikusokat fizethetett le, hogy az előző, oroszbarát ukrán kormány mellett lobbizzanak. Az egyik lefizetett politikus Alfred Gusenbauer, volt osztrák szociáldemokrata kancellár lehetett.

10

Dömötör Csaba elmondta: a Múzeumkert felújítása miatt kapott új helyszínt az idei ünnepség. A 14 órakor kezdődő rendezvényen a kormányfő is beszédet mond.

6

Miután a múlt héten egy ámokfutó 17 embert megölt egy floridai középiskolában, több amerikai cég közölte: felülvizsgálják kapcsolataikat az Országos Fegyver Szövetséggel, amely ellenzi a fegyvertartás szigorítását.

3

Az eu-s támogatások elosztási szempontjaiban annak is tükröződnie kell, hogy egyes tagországok mennyire veszik ki a részüket a menekültválság közös kezeléséből – mondta Angela Merkel pénteken.

106

Meg kell fizetniük az árat azoknak az országoknak, amelyek nem vesznek részt teljes mértékben és szolidáris alapon a migráció kezelésében – mondta Antonio Tajani, az EP elnöke.

85

Nemcsak az elmúlt nyolc évének eredményeinek megőrzése a választás tétje, hanem az is, hogy sikerül-e Magyarországnak továbbra is bástyaként védelmeznie az európai keresztény, kulturális értékeket – ez Kövér László mondta pénteken.

12

Magyarország úgy gondolja, hogy az Európai Unió számára mind gazdasági, mind biztonsági szempontból fontos a bővítés – mondta Szijjártó Péter külügyminiszter pénteken.

6
Nép, kultúra

A cigányok még mesélnek, a magyarok már nem mesélnek egymásnak – mondja Agócs Gergely népzenész-néprajzkutató a Mandinernek. A Felszállott a páva zsűritagja leszögezi: az, hogy valakinek tízezer nóta van a winchesterén, az nem mérhető össze azzal, ha el tud énekelni ötszáz dalt. Azt mondja: „Meg kell keresni a Nagy Kapcsolót és le kell kapcsolni az áramot”. Interjúnk.

3

A Deák térről a Kossuth térre vonultak a tüntetők.

93

Izrael állam kikiáltásának hetvenedik évfordulójára való tekintettel Washington már az idén májusban végrehajtja a követség átköltöztetését Tel-Avivból – írja az izraeli média pénteken.

3

„Magyarországot olyan rablóbanda irányítja, amelyik elfelejtette azt, hogy mire esküdött” – jelentette ki Karácsony Gergely.

86

Nincs okom támogatni a politikai pártok jelöltjeinek gondolatát, mivel az Európai Bizottság elnökének olyan embernek kell lennie, aki az összes tagország állam- és kormányfőivel együttműködik majd az Európai Tanácsban – közölte Fico.

A Nemzeti Választási Bizottság nyilvántartásba vette az MSZP-Párbeszéd közös listát.

9

Bár kormányzása idején nőtt a gáz és a villany ára, most eltörölné a rezsit bizonyos értékhatárig Gyurcsány Ferenc.

124

Felháborító, hogy az egyik jelölt budapesti aktivistákat hív a városba és Soros György szervezeteinek tagjaival figyelteti meg a hódmezővásárhelyieket a választások alatt – mondja egy hódmezővásárhelyi fideszes képviselő.

2
háló&puding
Drónnal a Balaton-felvidéken.
A hajdúszoboszlói tévének adott interjújáról híres Drotár Adrienn bejelentette: indul a választáson.
28
Egymilliárd eurót költöttünk a határkerítésre, ennek legalább a felét térítse meg az EU – mondta Orbán.
13
Ez is kérdés volt az Echo Civil Kör című műsorában.
3
A gender-ideológia hazugságairól konferenciáznak Madridban.
A kommunizmus áldozataira való emlékezésre hív a magyar kormány február 25-én.
2
Lemegy pénteken az utolsó rész is a hungarikumos Ázsia-utazásból.
Egy köteg „30 ezüst értékű Simi bankót” dobtak a pártelnök felé.
17
Kedvenc amatőr olimpikonunk, Elizabeth Swaney is nagyon boldog – derül ki twitter-képverséből.
5
Nézze meg az első magyar téli olimpiai aranyat!
Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 75 éves volt.
A vádlott még öt éve öntötte le lúggal volt barátnőjét.
5
Harry hercegnek és menyasszonyának fehér port küldtek ismeretlenek.
2
A merénylő felrobbantotta magát az eset után.
1
A feminin szó jelentését bővítenék feministák a szótárakban.
48
A Pesti Cetli társasházi, lakóközösségi lelete.
1
Bogdán Árpád filmjét a magyarországi romagyilkosságok ihlették.
58
A Fidesz alelnöke viccet is mesélt az újságíróknak.
23
„Fideszvilág” címmel indítottak videósorozatot a szocialisták.
48
A filozófus szerint az április 8-i választás sem demokratikus, sem szabad nem lesz.
145
A világhírű prédikátor és baptista hitszónok 99 éves volt.
Több száz kilométert vezetett úgy, hogy nem tűnt fel neki a nő hiánya.
1
Egy ittas kukással is találkozott a kormányfő.
11
„Ránk kényszerítenek egy olyan világnézetet, értékrendet, életformát, ami a magyar emberektől idegen.”
5
Bebizonyosodott: az Árpád-ház tagjai eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek.
5
Kilencből egy bűnügyi szervezetet vonhatnak felelősségre a holland rendőrségen.
Jól sikerült a venezuelai kriptovaluta debütálása.